avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Fiscal auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Fiscal auto

Buna ziua.Anul trecut am cumpărat o mașină la care am obținut fiscal dar din cauza unor probleme de sănătate nu am reușit sa ajung sa o înregistrez.As vrea sa o înmatriculez iar cel de la care am cumparat-o nu vrea sa imi dea un duplicat ce pot face in acest caz.
Cel mai recent răspuns: AndreiaSimina , utilizator 07:51, 13 Martie 2020
Vanzatorul nu va mai poate prezenta duplicat deoarece imediat dupa tranzactionare drept de proprietate vehicul pentru a nu mai datora obligatii la buget a radiat auto de pe rol fiscal
Puteti inmatricula bunul mobil cu achitarea debitelor aferente neincadrarii in termenul legal de 30 de zile de la achizitie auto
Va multumesc.Imi puteti spune unde as putea achita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculez masina second hand din ue haloiu_radu@yahoo.fr haloiu_radu@yahoo.fr Dupa ultimele noutati din 2020 referitor inmatriculare trebuie sa fac inmatriculare la 90 zile de cind am devenit proprietar deci Eu care am cumparat masina in ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina Marian Sarivan Marian Sarivan Buna ziua , am si eu o problema nu am koufetragv (comtractul de vanzare cumparare nemtesc intre baiatul de la care am luat masina si am inteles ca o sa mi l ... (vezi toată discuția)
Acte auto nicolcris nicolcris problema sta cam asa , X vinde masina lui Y cu contract v c Y vinde si el masina lui Z Z vinde si el maina lui Q Q vrea sa inscrie masina si ia legatura ... (vezi toată discuția)