avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inmatriculez masina second hand din UE
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inmatriculez masina second hand din UE

Dupa ultimele noutati din 2020 referitor inmatriculare trebuie sa fac inmatriculare la 90 zile de cind am devenit proprietar deci Eu care am cumparat masina in 2018 numai pot s o inmatriculez acum in martie cind vreau s o aduc acasa
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:55, 4 Februarie 2020
legiuitorul a dispus prevederi in baza carora proprietarul detine obligatia legala sa inmatriculeze bunul mobil in termen de 30 de zile de la achizitie la autoritatea fiscala teritoriala si de 90 de zile la SPR evidenta auto
Puteti sa parcurgeti procedura de inmatriculare vehicul ,cu achitarea amenzilor aferente neincadrarii in termenul de 30 de zile la autoritatea fiscala teritoriala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vânzare masina IonuțBogdanCirtiu IonuțBogdanCirtiu Daca eu am vândut o mașină în urma cu 2 luni și știu sigur ca respectivu nu a trecut-o pe el, specific sa vândut cu contract de vânzare cu fiscal pe ... (vezi toată discuția)
Termen transcriere auto Paula.loredana Paula.loredana Bună. Am achiziționat prima mea mașină. Am fost la o agentie care se ocupă și de transcrieri auto, am semnat un model tipizat de contract de ... (vezi toată discuția)
Fiscal auto AndreiaSimina AndreiaSimina Buna ziua.Anul trecut am cumpărat o mașină la care am obținut fiscal dar din cauza unor probleme de sănătate nu am reușit sa ajung sa o înregistrez.As ... (vezi toată discuția)