avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Taxa gradinita privata
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Taxa gradinita privata

Este legal ca in momentul in care gradinita este inchisa ,parinti sunt obligati sa plateasca taxa la fel ca in luna in care copii merg normal la gradinita.exemplu acum cand se inchid scolile si gradinitele ,parintii sunt obligati sa plateasca luna intreaga si sa se scada doar 10 lei pe zi pentru hrana?
Cel mai recent răspuns: alex_tz2000 , utilizator 12:59, 10 Martie 2020
Nu stiu cat este de legal dar in mod sigur nu este moral intr-o perioada in care toata lumea indeamna la sprijin, la solidaritate si intelegere. Nu este nici vina patronilor gradinitelor dar nici a parintilor ca se inchid gradinitele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se cheama cumva frauda? mihaelapohoata mihaelapohoata Buna ziua, As avea si eu nevoie de sfatul unui specialist. La gradinita la care am copilul si care este o gradinita de stat cred ca se comit niste ilegalitati ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara gheorghemonica80 gheorghemonica80 buna seara, am depus o plangere la politie pt abandon de familie, din feb 2014 nu am mai primit nici un ban cazul s-a clasat cu NUP, deoarece nu are loc de ... (vezi toată discuția)
Obligativitatea purtarii masti langa scoli AES87 AES87 [Obligativitatea purtarii masti langa scoli] Buna ziua, locuiesc in Bucuresti, va rog sa-mi spuneti ce baza legala au autoritaritile pentru a impune purtarea ... (vezi toată discuția)