avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Referitor la răspuns la intrebare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Referitor la răspuns la intrebare

În data de 9 martie 2020 ora 21:03 am pus o intrebare si vreau sa stiu în cat timp mi se va da raspuns ?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 22:10, 10 Martie 2020
Consultanţii care participă la discuţii în forum o fac voluntar, fără a fi motivaţi în vreun fel de Avocatnet.ro. De aceea, trebuie să înțelegeți că nimeni nu este obligat să răspundă întrebării dumneavoastră .
www.avocatnet.ro/forum/main/...

In functie de compexitatea intrebarii si timpul disponibil al celor care raspund problemelor postate , probabil veti primi si dvs. raspuns.
Cel mai probabil nu vă poate da nimeni un răspuns, deoarece întrebarea are aspecte ireale. Nu există nici un fel de raportare a pensiei la o anumită indemnizație, și nici invers.
Mai concret, vă spun că nu se înțelege mai nimic din întrebarea pusă în acel topic.

Pensia este pensie, și nu are nici o legătură cu alte beneficii numite indemnizații.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Observatie raspunsuri la intrebari bocsaniuliana bocsaniuliana Observ ca nu se prea da raspuns la intrebari.De ce oare?Nu par interesante?sau nu sunt bine formulate? (vezi toată discuția)
Foarte slab site`ul Leon707 Leon707 Ma asteptam la ceva mai profi. Am pus o intrebare si nu mi s`a raspuns la ea de o saptamana Mi`au mai sters si topicul,motiv ca este dublat.Normal ca este ... (vezi toată discuția)
Raspuns Gabriel Miclea Gabriel Miclea Buna ziua, Intrebare este daca si raspunde cineva la intrebarile noastre? Eu am pus o intrebare de trei zile si nimic! Ce ma nelinisteste e ca am vazut 98 ... (vezi toată discuția)