avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anulare act cadastral
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anulare act cadastral

Sora mea dorește sa anuleze un act cadastral al unui imobil, în instanta, pe motiv ca tatăl meu mi a făcut act de întreținere pe ceva ce nu era al lui(mi a făcut act după ce ii făcuse ei, dar ea nu l a intabulat) În instanta am câștigat procesul, deci nu mi a anulat actul, dar acum vrea sa anuleze actul cadastral și sa l radieze din cartea funciara, deși s a demonstrat în instanta ca e un act perfect legal. În acest caz se poate anula actul cadastral? Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Anulare act cadastral Antoninatrotea Antoninatrotea Se poate anula un act cadastral în instanta?. Menționez ca am un act de întreținere pe un imobil. Tata nu a reușit rezilierea contractului și acum ... (vezi toată discuția)
Punere in posesie peste carte funciara? Anna63 Anna63 In urma deciziei unei sentinte civile, comisia locala este obligata sa anuleze partial un titlu de proprietate in sensul ca va soate un teren extravilan din ... (vezi toată discuția)
Revendicare imobiliara ovy1 ovy1 Buna ziua! In anul 2009 am cumparat un imobil cu teren legal cu contract de vanzare cumparare incheiat la notariat intre mine si mostenitoarea acestu imobil. ... (vezi toată discuția)