avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariu administrator cu mandat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu administrator cu mandat

Buna ziua !
Salariul unui administrator cu mandat al unei firme de constructii ,cu actionar unic Consiliul Local , beneficiaza de facilitatile din OUG 114 ?
Multumesc mult !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:18, 11 Martie 2020

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am o firma srl, asociat unic si administrator cu datorii ... Stefania2021 Stefania2021 Buna ziua! Am o firma Srl, asociat unic si administrator cu datorii catre stat. As dori sa vand firma . As putea face acest lucru? Care sunt pasii pe care ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, firma in care lucrez are profil de constructii si ... marta.macinic@ marta.macinic@ Buna ziua, Firma in care lucrez are profil de constructii si beneficiaza de OUG 114. De la jumatatea lunii iunie au fost detasati cativa muncitori in spatiul ... (vezi toată discuția)
Contract de mandat LIVIU NISTEA LIVIU NISTEA Am urmatoarea problema: Consiliul Local, care are in subordine un SRL la care este unicul actionar, A numit, prin contract de mandat, un Administrator al ... (vezi toată discuția)