avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce este certificatul de grefa si cand e util?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce este certificatul de grefa si cand e util?

ce este un certificat de grefa si care sunt situatiile in care se face folositor?
Cel mai recent răspuns: Ramona GHIUGAN , Avocat 16:21, 10 Decembrie 2009
Certificatul de grefa atesta ca pe rolul instantei se afla un anumit dosar, partile si calitatea lor in dosar, obiectul dosarului si termenul de judecata.
Se foloseste atunci cand este necesara dovada existentei dosarului la anumte autoritati sau la alte instante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere plangere... monalisaalina monalisaalina Buna ziua,am rugamintea sa imi spuneti in momentul depunerii unei plangeri la judecatorie impotriva unui proces verbal nu ar fi trebuit sa imi de-a ceva la ... (vezi toată discuția)
Sfaturi introducere actiune chemare in judecata ptr partaj... Cezar66 Cezar66 Problema mea este urmatoarea : ultimul domiciliu comun l-am avut la Campina,Prahova,intre timp ,soacra mea a vandut proprietatea de acolo,iar noi am cumparat ... (vezi toată discuția)
Cum se obtine un certificat de grefa? ionpavelarh ionpavelarh Cum se poate obtine un certificat de grefa , si care este baza legala pentru a obtine acest certificat de grefa (vezi toată discuția)