avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Forta majora
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Forta majora

Buna ziua, in situatia actuala pot invoca forta majora intr un contract de credit tinand cont de faptul ca desfasor activitate hoteliera si mi se anuleaza foarte multe rezervari datorita Covit 19?
Buna ziua, In opinia mea zic ca merita sa incercati acest lucru,
Notificati banca printru-un executor judecatoresc sau / si avocat, in acest sens.
Solicitati ca 2-3 luni de zile sa fiti scutit de plata ratelor folosind aceasta motivare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare suma sejur nerambursabil AndreeaRalucaT AndreeaRalucaT Bună seara! As dori sa va întreb dacă exista o posibilitate legala de recuperare a sumei plătite pentru un sejur în Bulgaria, oferta fiind nerambursabila, ... (vezi toată discuția)
Împrumuturi acordate de car uri marlenaaftodor@gmail.com marlenaaftodor@gmail.com Se pot amâna ratele la imprumuturile de nevoi personale acordate de CAR uri cu giranți? In ce conditii? (vezi toată discuția)
Poprire salariu girant chertifionut chertifionut Buna ziua, am si eu o problema cu o banca ca si girant. Acuma 1 an am girat un asa zis prieten. Dupa jumatate de an am aflat ca nu si-a mai platit ratele. Am ... (vezi toată discuția)