avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie anticipata partiala
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie anticipata partiala

Buna ziua
Ma numesc Onea Melania am 56ani si 8 luni ,sunt nascuta in 16.08.1963 si as dori sa stiu cand pot iesi la pensie anticipata partiala .Lucrez din 22.06.1981 si am avut intrerupere 6 luni.Deasemeni din 1981 pana in 1983 decembrie am lucrat in grupa 2 si din 1984 pana 1991 am lucrat in grupa 1 cu 75%.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 11:57, 12 Martie 2020
Peste 1 an și 4 luni.
La 57 ani si 6 luni.
Daca veti mai lucra pana atunci, pensia va fi anticipata/fara penalizare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Varsta pensionare IRLUBUCURESTI IRLUBUCURESTI Buna ziua O femeie nascuta in 1966, februarie. cu 10 ani de munca grupa I si 13 ani de grupa II cand iese legal la pensie? Lucreaza din 1984. Multumesc! (vezi toată discuția)
Pensionare mitrofanfelicia18@gmail.co. mitrofanfelicia18@gmail.co. Soțul meu împlinește in iulie 58 de ani, lucreaza din 1983 la o întreprindere de stat care în 2006 a fost cumpărată de o firma de produse sanitare din ... (vezi toată discuția)
Bună seara, vă rog din suflet să-mi spuneți când ar putea ... ileana.ionascu@yahoo.com ileana.ionascu@yahoo.com Bună seara, Vă rog din suflet să-mi spuneți când ar putea să iese la pensie mama mea și la ce pensie se încadrează? Este născută în August 1965 ... (vezi toată discuția)