avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contestație la executare
Discuție deschisă în Executare silită

Contestație la executare

Am un dosar de execut.silita,in calitate de creditor,tatal copiilor mei este debitorul,am deschis acest dosar in disperare pt.ca unul dintre copii mi.a fost luat copilul in prog.de vizit.de tatal si nu a mai fost adus,toata situatia asta este de vreo 11luni,in acest timp nu imi da voie sa iau leg.cu copilul sub nici o forma,nici macar nu ma lasa sa intru sa.mi vad,copilul pt ca tatal a intins niste sfori pe la directoarea scoli,si am interdictie pusa de dansa sa nu intru in scoala....
In acest timp dosarul de executare si.a urmat cursul, pana la cererea de aplicare penalitati pentru tata,care este sentinta definitiva.
Tatal a facut contestatie la executare pt ca nu doreste sa imi aduca copilul acasa si nici sa plateasca pensia alimentara,si ieri am avut " o surpriza sa dat solutia de catre judc.Cornetu, ca se admite in parte contestatia a tatalui/debitor, si anume sa fie anulate toate actele executori,privind predarea minorului, cu toate ca in urma cu 1 luna a fost admisa cererea de penalitati,care este definitiva,in care scrie foarte clar ca trebuie cat mai repede pusa in aplicare,pt binele minorului.,si sa revina la domiciliul meu.
Ce trebuie sa fac in aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 13:22, 12 Martie 2020
Buna ziua,
Va sfatuiesc sa va angajati avocat.
Descrierea dumneavoastra este foarte neclara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde pot merge sa verific pasaportul copilului meu, in conditiile in care se afla in custodia fostei sotii? Andrè86 Andrè86 Buna ziua tuturor, Pe scurt: sunt divortat, iar copilul, un baietel, se afla in custodia mamei si are 12 ani. Platesc pensie alimentara lunara, fara ... (vezi toată discuția)
Apel Oananm Oananm Dupa ce tatal copiilor a fost plecat din tara timp de mai bine de 6 ani,, ma dat in judecata pt stabilirea domiciliu copii la el, cu gandul ca asa nu o sa mai ... (vezi toată discuția)
Contestație la executare buna ziua! am deschis în 2019, un ... Oananm Oananm Contestație la executare Buna ziua! Am deschis în 2019, un dosar de executare, pentru nerespectarea hot.judecatoresti, privind domiciliul unuia dintre ... (vezi toată discuția)