avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Contestație la executare Buna ziua! Am deschis în ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Contestație la executare Buna ziua! Am deschis în 2019, un ...

Contestație la executare

Buna ziua!
Am deschis în 2019, un dosar de executare, pentru nerespectarea hot.judecatoresti, privind domiciliul unuia dintre copiii mei, fiind luat în programul de vizitare de către tatăl și nu la mai adus acasă, ideea este ca în cadrul acestui dosar de executare, tatal fiului meu a făcut contestatie ca nu dorește ca fiul meu sa se întoarcă la domiciliu meu care este stabilit prin hot.judect., prin care i sa respins contestatia , urmând sa se deplaseseze execut.judecatoresc pt a vorbi cu fiul meu deoarece nu îl poate forta., în urma refuzului copilului, sa deschis un dosar de către DGASPC în care se cere consilierea copilului maxim 3luni, zis și făcut, numai ca în sentința judecătorească ma obligat pe mine sa plătesc consilierea psihologica pt.ca oricum DGASPC ILFOV, NU AU PSIHOLOGI. Si pe tatal la obligat sa aducă copilului la consiliere,
Întrebarea mea este: dacă eu am deschis acest dosar de executare silita si am calitatea de creditor, logic ar fi ca acești bani sa mi se restituie de către tata în calitate de debitor, chiar dacă instanta Cornetu, ma obligat pe mine sa plătesc....ar fi culmea sa îmi fie luat copilul de acasă și sa si plătesc tot eu consilierea psihologica ca și cum eu as fi devina pt. Tot. Am nevoie de un sfat pt.ca mam trezit cu a doua contestatie la executare deoarece executorul îl executa pe plata care am făcut.o către psihologul desemnat de instanta.

Alte discuții în legătură

Dosar de obligarea minorului la consiliere psihologică. am un ... Oananm Oananm Dosar de obligarea minorului la consiliere psihologică. Am un dosar de executare silită,deoarece fostul meu soț, a luat unul din copii nostri în ... (vezi toată discuția)
Executare silita vizite minor any86 any86 Buna ziua. As dori daca se poate sa imi raspunda un executor judecatoresc. Am primit ieri somatie de executare silita vizite minor, dar am unele ... (vezi toată discuția)
Obligare minor la consiliere psihologica Pimoga Pimoga Buna ziua, Acum 2 ani de zile as-a incheiat divortul. In urma divortului, domiciliul copilului a fost stabilit la mama. Intre timp, copilul a implinit 14 ... (vezi toată discuția)