avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Apel
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Apel

Dupa ce tatal copiilor a fost plecat din tara timp de mai bine de 6 ani,, ma dat in judecata pt stabilirea domiciliu copii la el, cu gandul ca asa nu o sa mai plateasca pensie alim.
Instanța Cornetu, a stabilit domiciliul unui copil la el,si unul la mine,si bineinteles ca cu compensare cheltuieli separat ale copiilor,fix ce si.a dorit si tatal copiilor, dupa ,,influentele si sforiile trase pe la protect.copil Ilfov, si trimiterea a unei adrese in care specifica ca copilul isi doreste sa stea la tata.,( se decide despartirea fratilor adica a copiilor )
Ce sanse am sa castig apelul , adica din nou stabilirea domiciliul copilului la mine.?
Tin sa mentionez,ca timp de 10 luni,sunt despartita de copil,el fiind tinut ilegal de tata la domiciliul lui.,iar eu in acest timp,am facut sesizare la politie pt nerespectarea hot.judec.de catre tata,abandon de familie( ambele dosare penale cu nr.diferite) si dosar de exec. Pt. A.mi recupera copilul cu ajutorul unui executor.
Acum sunt in aceea faza de asteptare de 30 de zile,dupa ce sau aplicat penalitatii tatalui.
Ultima modificare: Luni, 10 Februarie 2020
Oananm, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 17:37, 10 Februarie 2020
De regula, nu se prea schimba solutia in apel dar regula comporta desigur si exceptii, exista cazuri cand se admite apelul, deci luptati pt solutia dorita de dvs.
Pentru o opinie juridica pertinenta, mergeti cu hotararea la un avocat la o consultatie juridica, expunandu-i toata situatia de fapt!
E greu de spus cum a ajuns instanta sa pronunte o astfel de hotărâre fără a studia dosarul dvs,hotărârea instantei etc.In functie de motivarea sentinței pronunțate la fond se pot analiza sansele dvs si cauta argumente pt schimbarea soluției în apel.La prima vedere pare mai ciudată hotărârea dar depinde de circumstanțele spetei dvs ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestație la executare Oananm Oananm Am un dosar de execut.silita,in calitate de creditor,tatal copiilor mei este debitorul,am deschis acest dosar in disperare pt.ca unul dintre copii mi.a fost ... (vezi toată discuția)
Stabilire domiciliu minor Oananm Oananm Buna ziua, Va adresez si eu o rugaminte sa imi spuneti si mie cat de mult valoreaza declaratia copilului in vederea stabilirii domiciliului minor,in dosar de ... (vezi toată discuția)
Apel pt stabilire domiciliu minor Oananm Oananm De mai bine de un an ma lupt pt a.mi recastiga copilul inapoi care mi.a fost luat in prog.de vizitare,si nu a mai fost adus inapoi de catre tatal lui.,de mai ... (vezi toată discuția)