In instanta nu a tinut cont ca copilul a fost crescut doar de mine,ca tatal a fost plecat din tara mai mult de 6 ani, , a venit doar cu neadevaruri in intampinare,si cu martor care eu si copii,nu il mai văzusem de foarte multi ani, sa tinut cont doar de cerinta copilului de 11 ani, care sta ilegal la tata de mai bine de 10 luni, ( lundu.l in prog.de vizitare,imediat cum a venit in tara tatal) si nu la mai adus acasa., chiar instanta nu vede acest aspect, !!!
Copilul este influentat impotriva mea si a sorei lui, eu am luptat pe toate caiile legale sa.l aduc acasa,chiar am o sentinta de penalitati impotriva tatalui,privind executarea silita,
Tatal are si doua dosare penale cu nr.diferite pt neresp.hot.judec., si abandon de familie, iar Instanta Cornetul, nu a tinut cont de nici un aspect, nici ca martorul lui,nu stia absolut de mine si de copii mei,nu a tinutcont ca are si dosare penale, nici macar ...atunci cum sa mai am incredere in apel tot la Ilfov...
gi-jane2 a scris:
Conteaza si varsta copilului, dar sunt luate in calcul si alte aspecte. Sansele le apreciati impreuna cu avocaul dvs, in functie de probele din dosar.
sansele au fost mai mari la prima instanta sa obtineti locuinta la dvs, acuma in apel, e mai greu.. o alta instanta trebuie sa hotarasca ca prima nu a hotart bine, ori e mai greu.