Buna ziua,
As dori sa va intreb daca plata impozitelor este conditionata de plata amenzilor. Din cauza unor amenzi rutiere pe numele meu, parintilor mei le-a fost refuzat dreptul de a-si plati impozitul pe locuinta, mentionez ca eu nu figurez ca si proprietar.
In cazul in care plata este posibila, v-as ruga sa imi furnizati si prevederile legale aferente.
Va multumesc!
Eu personal nu am auzit de asa ceva, cred ca e un abuz din partea functionarului de a nu incasa impozitul pentru ca este restanta plata unei amenzi. As mai intelege daca ar fi vorba de penalitati, care se retin inaintea debitelor principale.
Mergeti la finantele locale si cereti o audienta la inspectorul principal si informati-l cu privire la acest aspect. :luck:
Va multumesc pentru raspuns si v-as ruga inca o data sa ma indrumati catre o prevedere legala referitoare la plata impozitelor (refuzata din cauza amenzilor ), sau cum as putea justifica punctul meu de vedere in fata functionarilor publici , care pur si simplu te trateaza cum te trateaza. Daca ei nu sunt informati , macar eu sa am o idee despre asta.
Inca o intrebare, amenzile si/sau impozitele sunt purtatoare de penalitati?
Multumesc mult!