avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 206 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Plata impozitelor
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Plata impozitelor

Buna ziua,
As dori sa va intreb daca plata impozitelor este conditionata de plata amenzilor. Din cauza unor amenzi rutiere pe numele meu, parintilor mei le-a fost refuzat dreptul de a-si plati impozitul pe locuinta, mentionez ca eu nu figurez ca si proprietar.
In cazul in care plata este posibila, v-as ruga sa imi furnizati si prevederile legale aferente.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Raluca.Danciu , utilizator 17:10, 10 Decembrie 2009
Eu personal nu am auzit de asa ceva, cred ca e un abuz din partea functionarului de a nu incasa impozitul pentru ca este restanta plata unei amenzi. As mai intelege daca ar fi vorba de penalitati, care se retin inaintea debitelor principale.
Mergeti la finantele locale si cereti o audienta la inspectorul principal si informati-l cu privire la acest aspect. :luck:
Va multumesc pentru raspuns si v-as ruga inca o data sa ma indrumati catre o prevedere legala referitoare la plata impozitelor (refuzata din cauza amenzilor ), sau cum as putea justifica punctul meu de vedere in fata functionarilor publici , care pur si simplu te trateaza cum te trateaza. Daca ei nu sunt informati , macar eu sa am o idee despre asta.
Inca o intrebare, amenzile si/sau impozitele sunt purtatoare de penalitati?
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se intampla cu amenda contraventionala care apare la impozit andreeahanc22 andreeahanc22 Buna. Am vazut pe forum ca acesta intrebare a mai fost pusa insa nu am gasit raspunsuri concludente. Zilele anterioare am primit acasa in posta instiintarea de ... (vezi toată discuția)
Sunt obligat sa plãtesc datoriile pentru a lua în evidenta fiscala o mașinã ? cataNFS cataNFS Bună seara , de curând am achiziționat o mașină , eu având câteva amenzi la primărie am zis sa o trec pe tatăl meu, întrebarea mea ar fi , ... (vezi toată discuția)
Impozit auto gabrieltgg gabrieltgg imposibilitatea achitarii impozitului din cauza amenzi circulatie din 2006 (vezi toată discuția)