avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Înmatriculări auto
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Înmatriculări auto

In noiembrie 2019 fiul meu a achiziționat o mașină nouă în living nu a înscris această mașină din cauza lipsei de timp între timp și a schimbat adresa de domiciliu și cartea de identitate acum încearcă să o înscrie pe aceasta adresă cu cartea aceasta de identitate ,menționez locuia în jud giurgiu iar actuala adresa este in sectorul 3Bucuresti este plimbat de la fiscul fi giurgiu la cel din București că trebuie nu știu ce că aia de acolo spun că trebuie aici și uite așa ,întrebarea mea este cum sa acționăm în continuare ?mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:12, 12 Martie 2020
Termenul legal pentru notat auto pe rol fiscal este de 30 de zile de la data achizitiei si de 90 de zile la SPR evidenta auto
Avand in vedere ca fiul dv nu mai locuieste in Giurgiu probabil nu mai detine nici fisa de rol fiscal la autoritatea fiscala ,are domiciliul in Bucuresti astfel ca nu mai are posibilitatea sa desfasoare demersuri la Giurgiu
Fiul dv sa contacteze inspectorul sef de la administratia fiscala sector 3

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto ciprianul ciprianul buna seara! Am cumparat o masina de la un intermediar cu numere de neamt. vanzatorul avea dovada anaf ca taxa a fost platita si nerecuperata . toate bune si ... (vezi toată discuția)
Achizitionare masina trecuta doar la primarie fara a mai fi schimbate numerele Ionel03 Ionel03 As dori sa achizitionez o masina, dar problema este ca aceasta a fost cumparata de actualul propietar in ianuarie.Acesta a bagat-o la impozit la primarie dar ... (vezi toată discuția)
Inscriere autoturism rodica05 rodica05 Buna ziua, Am cumparat o masina in anul 2016 de la un proprietar din Brasov ( noi suntem din Braila) . La momentul respectiv am primit un certificat fiscal ... (vezi toată discuția)