Buna ziua,
Am cumparat o masina in anul 2016 de la un proprietar din Brasov ( noi suntem din Braila) .
La momentul respectiv am primit un certificat fiscal pentru a o inscrie. Nu am inscris-o pana acum. Unde trebuie sa ne adresam pentru a obtine un nou certificat fiscal la bBrasov sau la Braila? Daca la Brasov se poate plati impozitul on line si se poate obtine certificat fiscal on line?
Multumesc.
Nu mai puteti obtine alt certificat fiscal
Vanzatorul nu are cum sa va mai prezinte certificat fiscal pentru ca in urma tranzactionarii dreptului de proprietate asupra vehiculului,acesta cu scopul stoparii impunerii financiare aferent vehicul instrainat a solicitat radierea auto de pe rolul sau fiscal
Termenul legal pentru finalizare inmatriculare vehicul este de 30 de zile de la data achizitiei
Certificatul fiscal are valabilitate 30 de zile
La Brasov nu puteti obtne certificat fiscal deoarece dv nu ati notat pe rolul dv fiscal bunul mobil
Va aflati intr-o situatie delicata
Radiere vehicul
Roby1967
Am vandut o masina in urma cu 4 ani ! S-a intocmit act de vanzare, am eliberat fisa fiscala...In aceasta perioada ma sina a fost revanduta de mai multe ori , ... (vezi toată discuția)