avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... verificare de sechestru a unui imobil
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

verificare de sechestru a unui imobil

Buna ziua...as vrea sa cumpar un imobil si cineva din zona imobilului mi-a zis sa fiu atenta pentru ca din cate a auzit s-ar putea sa fie pus sub sechestru(imobilul)...intrebarea mea este...unde pot verifica acest lucru inafara de primarie...ptr ca e posibil ca proprietarul sa fie prieten bun cu cei din primarie?
Cel mai recent răspuns: Sarman Maria , utilizator 16:07, 16 Martie 2020
Daca exista creditor ,legal acesta re dreptul sa instituie privilegiu imobiliar la ocpi
Eu zic ca una este sechestru - posibil info la ANAF si alta este privilegiul imobiliar - info la OCPI ( cerere de informare).
Oricum, merita sa va informati din timp asupra investitiei ce vreti sa o faceti.
Succes!
Multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Privilegiu imobiliar otto2007 otto2007 Buna ziua, Asociatia a dat in judecata un proprietar pt restante la intretinere. A facut cerere si pt instituirea de privilegiu imobiliar ceea ce s-a si ... (vezi toată discuția)
Proprietar decedat, apartament nelocuit, cine plătește? aaddii aaddii Buna ziua! Sunt administrator al unei asociații de proprietari. La unul dintre apartamente proprietarul a decedat, apartamentul este nelocuit, iar urmașii ... (vezi toată discuția)
Apartament vandut la licitatie de banca octavia69 octavia69 am in asociatie doua apartartamente cu debite f. mari pe care le-am actionat in judecata de anul trecut,dar nu am primit inca nici o hotarare. intre timp,ele ... (vezi toată discuția)