In 2015 in urma unui accident soldat cu victime am fost depistat cu o alcolemie de 0.54 in etilotest si 1.05 respectiv 0.90 in sange.
Treaba sta cam asa, eu circulam pe drumul cu prioritate si la o intersectie un alt conducator nu mi-a acordat prioritate si l-am acrosat in lateral rezultand vatamarea pasagerului din dreapta mea si pasagerul din dreapta celuilalt sofer. In urma accidentului cel din dreapta mea si-a rupt piciorul si a avut nevoie de spitalizare si ingrijiri medicale drept urmare a depus plangere penala pentru vatamare.
Eu sunt acuzat pentru conducere sub infuenta alcoolului si vatamare din culpa iar celalalt sofer pentru neacordare de prioritate si vatamare din culpa.
Eu am fost despagubit pentru masin dar chestia este ca au trecut 4 ani si 8 luni si nu s-a facut nimic in dosar si as vrea sa stiu daca la implinirea a 5 ani se prescrie dosarul, cel putin fapta pentru alcool pentru a-mi recupera permisul
precizez ca" În consecinţă, va stabili drept termen pentru finalizarea urmăririi penale până la data de 20.07.2018." acest termen nu s-a respectat adica nici nu s-a trimis in judecat nici nu s-a fost finalizat dosarul, mentionez ca in noiembrie 2109 s-a facut alta contestatie pentru durata proces si s-a stabilit un alt terment in 01.02.2020, nerespectanduse nici acesta ba mai mult, dosarul a fost retrimis la politie pentru a imi mai lua o declaratie cu privire la incident.... urmand ca pe 20 iulie sa se implineasca 5 ani. intrebarea mea este daca se poate prescrie doar fapta pentru consum de alcool tinand cont ca sunt acuzat si de vatamare din culpa...