avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... recuperare pachet excursie
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

recuperare pachet excursie

Buna ziua, am cotractat din decembrie o excursie in Egipt cu plecare din 16 martie 2020.Datorita pandemiei de coronavirus doresc sa aman datele excursiei, dar agentia spune ca nu se poate si ca daca nu merg pierd toti banii. Cu alte cuvinte sunt obligata,in conditiile in care se spune pe toate canalele media sa stam in casa si sa nu iesim decat in caz de forta majora.Am 60 de ani ,deci si cu risc crescut si nu pot sa fac nimic decat sa pierd toti banii?Eu inteleg ca sunt niste pierderi, dar toate doar eu sa le suport? Din moment ce de servciile pe care le-am platit nu mai beneficiez (cazare, masa,) acesti bani nu pot fi retunati, deoarece agentia nu le mai plateste.?
Cel mai recent răspuns: euvictoria , utilizator 18:04, 13 Martie 2020
Vă adresați cu o notificare scrisă (pe e-mail sau o depuneți personal la agenție, cu număr de înregistrare, ori o trimiteți prin poștă, cu confirmare de primire). Sunt obligați să vă returneze banii, oricum nu vor fi zboruri aeriene. Dacă refuză, vă adresați la ANCP!
Multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! de doi an de zile am achizitionat un pachet turistic ... maranos76 maranos76 Buna ziua! De doi an de zile am achizitionat un pachet turistic cu o agentie de turism in vederea efectuarii unei excursii de 6 zile in Israel. Din cauza ... (vezi toată discuția)
Returnare bani pt bilet de zbor anulat Allyne3 Allyne3 Buna ziua, Am un bilet de avion care a fost anulat anul trecut in urma restrictiilor de calatorie in contextul pandemiei (zbor anulat), pentru care am cerut ... (vezi toată discuția)
Probleme despagubire asigurare storno Danlucian Danlucian Buna ziua, Am incheiat o polita storno la o firma de asigurare in momentul in care am achizitionat(pe cont propriu) o vacanta in afara tarii. Dupa ... (vezi toată discuția)