avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Bilet de avion fara viza
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Bilet de avion fara viza

Buna ziua. Pe data de 12 martie Thailanda a anuntat ca de pe data de 13 martie va suspenda vizele la sosire pentru 18 tari inclusiv Romania. Singura posibilate de a lua viza este de la ambasada insa avand zborul pe data de 16 martie ora 00:35 nu este timp pentru a depune actele la ambasada... Dureaza cel putin 5 zile. Biletele sunt nerambursabile. Paguba 1100 euro. La cine ma pot adresa sau mai este vreo sansa sa recuperez o parte din bani?

Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 07:57, 30 Martie 2020
Nimanui. Este responsabilitatea dvs. proprie de a obtine vize pentru tarile in care vreti sa intrati. Companiile aeriene nu sunt responsabile pentru acest lucru.

Statul thailandez are suveranitate nationala si nu va raspunde pentru pierderile dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare zbor- recuperare contravaloare bilet Oana_A Oana_A Va rog sa va exprimati opinia in urmatoarea speta: Am cumparat un bilet de avion dus intors ( plus asigurare) printr-o agentie de turism, urmand sa iau zborul ... (vezi toată discuția)
Pot sa dau in judecata cnadr adealex adealex Buna ziua, Am o intrebare, dar mai intai sa va povestesc... Joi , 26-01-2012 , ora 13 aveam decolarea zborului catre Paris ( o vizita de afaceri), am ... (vezi toată discuția)
Cum sa fac sa imi vad copilul? plsss dorin_severin dorin_severin salutare .. am o problema foarte mare ... am o prietena in thailanda si impreuna avem un copil nascut de abia 2 saptamani .. pe certificatul de natere al ... (vezi toată discuția)