buna ziua cum pot sa aflu unde afost depozitata contabiliatea , arhiva contabila , cuprinzand balante de verificare , bilanturi registrul jurnal vanzari , de cumparari , dupa ce aceasta firma a intrat in insolventa mentinez ca este vorba de firma SC TESS GRUP INTERNATINAL SRL CUI 12755526, SECT 6 BUCURESTI am solicitat in scris sa mi se puna la dispozitie informatii clare si precise de la firma , care sa ocupat de procedura de insolventa a firmei , am solicitat in scris fostilor asociati si administratori ai firmei , sa mi indice locul unde a fost depusa contabilitatea firmei perioada 2006-20016, mentionez ca am fost 2 asociati si 2 administratori la aceasta firma , in contextul IN CARE , au existat neintelegeri intre asociati , cum pot sa aflu unde ESTE depozitata si pastrata arhiva firmei
Răspunderea este exclusivă a lichidatorului judiciar al firmei. Faceți o notificare a acestuia și la Arhiva Națională. Toate documentele fiscale trebuie predate unui operator economic care se ocupă de arhivarea acestora, autorizat de structurile Arhivelor Naționale a României (în 30 de zile de la pronunțarea deciziei definitive a instanței de judecată privind pronunțarea falimentului lichidatorul trebuia să notifice Arhiva Națională). Dacă nu au fost predate atunci deschideți acțiune împotriva lichidatorului, iar dacă acesta pretinde că nu le-a primit, introduceți în proces și pe foști asociați și administratori. A se vedea Legea nr.138/2013 și Normele de aplicare.
Arhivele iiruc
ioan1892
Buna ziua,am si eu o intrebare,tatal meu a lucrat la IIRUC,si are nevoie o adeverinta de la detinatorul legal al arhivelor IIRUC Service Bucuresti din perioada ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.