buna ziua cum pot sa aflu unde afost depozitata contabiliatea , arhiva contabila , cuprinzand balante de verificare , bilanturi registrul jurnal vanzari , de cumparari , dupa ce aceasta firma a intrat in insolventa mentinez ca este vorba de firma SC TESS GRUP INTERNATINAL SRL CUI 12755526, SECT 6 BUCURESTI am solicitat in scris sa mi se puna la dispozitie informatii clare si precise de la firma , care sa ocupat de procedura de insolventa a firmei , am solicitat in scris fostilor asociati si administratori ai firmei , sa mi indice locul unde a fost depusa contabilitatea firmei perioada 2006-20016, mentionez ca am fost 2 asociati si 2 administratori la aceasta firma , in contextul IN CARE , au existat neintelegeri intre asociati , cum pot sa aflu unde ESTE depozitata si pastrata arhiva firmei
Răspunderea este exclusivă a lichidatorului judiciar al firmei. Faceți o notificare a acestuia și la Arhiva Națională. Toate documentele fiscale trebuie predate unui operator economic care se ocupă de arhivarea acestora, autorizat de structurile Arhivelor Naționale a României (în 30 de zile de la pronunțarea deciziei definitive a instanței de judecată privind pronunțarea falimentului lichidatorul trebuia să notifice Arhiva Națională). Dacă nu au fost predate atunci deschideți acțiune împotriva lichidatorului, iar dacă acesta pretinde că nu le-a primit, introduceți în proces și pe foști asociați și administratori. A se vedea Legea nr.138/2013 și Normele de aplicare.
Arhivele iiruc
ioan1892
Buna ziua,am si eu o intrebare,tatal meu a lucrat la IIRUC,si are nevoie o adeverinta de la detinatorul legal al arhivelor IIRUC Service Bucuresti din perioada ... (vezi toată discuția)