avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Arhivarea documentelor contabile firma in stare de ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Arhivarea documentelor contabile firma in stare de insolventa

buna ziua cum pot sa aflu unde afost depozitata contabiliatea , arhiva contabila , cuprinzand balante de verificare , bilanturi registrul jurnal vanzari , de cumparari , dupa ce aceasta firma a intrat in insolventa mentinez ca este vorba de firma SC TESS GRUP INTERNATINAL SRL CUI 12755526, SECT 6 BUCURESTI am solicitat in scris sa mi se puna la dispozitie informatii clare si precise de la firma , care sa ocupat de procedura de insolventa a firmei , am solicitat in scris fostilor asociati si administratori ai firmei , sa mi indice locul unde a fost depusa contabilitatea firmei perioada 2006-20016, mentionez ca am fost 2 asociati si 2 administratori la aceasta firma , in contextul IN CARE , au existat neintelegeri intre asociati , cum pot sa aflu unde ESTE depozitata si pastrata arhiva firmei
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Martie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: zalu , utilizator 01:43, 15 Martie 2020
Răspunderea este exclusivă a lichidatorului judiciar al firmei. Faceți o notificare a acestuia și la Arhiva Națională. Toate documentele fiscale trebuie predate unui operator economic care se ocupă de arhivarea acestora, autorizat de structurile Arhivelor Naționale a României (în 30 de zile de la pronunțarea deciziei definitive a instanței de judecată privind pronunțarea falimentului lichidatorul trebuia să notifice Arhiva Națională). Dacă nu au fost predate atunci deschideți acțiune împotriva lichidatorului, iar dacă acesta pretinde că nu le-a primit, introduceți în proces și pe foști asociați și administratori. A se vedea Legea nr.138/2013 și Normele de aplicare.
ACSIS SOLV IPURL este lichidatorul judiciar al societatii TESS GRUP INTERNATIONAL SRL
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Martie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic
da stiu multumesc am depus o cerere in acest sens catre lichidtorul acsis solv ipurl , si astept raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carnet de muncã pierdut tomileia tomileia Buna ziua , sotul meu este bolnav si trebuie sa se pensioneze pe caz de boala ,dar i s-a pierdut cartea de munca ,a disparut din arhiva ITM-ului,si-au mutat ... (vezi toată discuția)
Arhivele iiruc ioan1892 ioan1892 Buna ziua,am si eu o intrebare,tatal meu a lucrat la IIRUC,si are nevoie o adeverinta de la detinatorul legal al arhivelor IIRUC Service Bucuresti din perioada ... (vezi toată discuția)
Intrebare in legatura cu pensionarea dinumunt dinumunt Buna ziua, Sotul meu a lucrat la IIRUC filala Ploiesti in perioada 1986-1994 si din pacate a pierdut cartea de munca. Acum este eligibil pentru depunerea ... (vezi toată discuția)