avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj

Buna seara.Doresc sa stiu ce acte sunt necesare intr-un partaj ? Daca cel care are copilul in intretiner poate sa ridice pretentii la o cota mai mare in partaj avind in vedere si interesul minorului?(aici intrind doar o locuinta de 2 camere achizitionata de ambii soti in timpul casatoriei.)Ce reprezinta cota de 3%,si cind se achita?
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 17:15, 11 Decembrie 2009
Pai daca el numai asta doreste, profitati de asta la negociere. Nu treceti cu vederea importanta negocierii, ca se pot obtine multe si, mai ales, evita cheltuieli inutile si nervi consumati degeaba!
E indicat sa faceti asta dupa ce discutati cu avocatul acela, poate chiar impreuna cu el...
Sa intelegeti ce inseamna una si alta inseamna multe nuante... dificil de infatisat aici.
Daca sotul nu vrea apartamentul, depinde ce vrea. Nu se interpreteaza atat in functie de ce nu vrea cineva, ci de ce vrea si de ceea ce solicita.
Obligarea partilor la plata ratelor depinde de modul in care se partajeaza bunurile, creditul...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort si partaj danaanca danaanca Eu si sotul suntem in divort.In urma discutiilor am decis sa donam apartamentul fetitei.Fetita este minora ,are 9 ani,iar apartamentul este achizitionat cu ... (vezi toată discuția)
N-am facut partajul la apartament... outofside outofside Buna ziua tuturor, am urmatorul caz: - m-am casatorit - am luat credit ipotecar si am cumparat un apartament - am divortat si am declarat ca n-avem de facut ... (vezi toată discuția)
Probleme bunuri comune katharsis katharsis Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti intr-o privinta legata de bunurile comune ramase dupa divort Asadar, dupa divort a existat o conventie verbala intre mine ... (vezi toată discuția)