avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Indemnizatie pentru părinte
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Indemnizatie pentru părinte

Daca eu (mama) am în îngrijire un copil cu handicap care are 1 an și jumătate mai poate soțul sa beneficieze de indemnizația de 75% pentru a avea grija de al doilea copil de 6 ani cât timp acesta nu merge la grădiniță? (În perioada în care școlile și grădinițele sunt închise? )
Cel mai recent răspuns: Mmka , utilizator 18:03, 24 Martie 2020
Se poate solicita de sotul dvs acordarea de zile libere pentru supravegherea copiilor.
Se mai poate da indemnizația de 75 % soțului în urma modificării legii uog 30 din 21 martie?
Mulțumesc
Legea nu se refera la cazul in care exista mai multi copii.
Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copii 75 % covid fanica2005 fanica2005 buna seara pot beneficia de acei 75%, in conditiile in care sunt angajata pe perioada determinata 6 luni . sotul lucreaza si nu am cu cine lasa c0piii ... (vezi toată discuția)
Legea 19-2020 Anca_4u Anca_4u Buna seara . As vrea sa va rog sa ma lămuriri și pe mine cu aceasta lege . Sunt in 75% cu copilul acasă și am fost înștiințată de contabilitate ca luni ... (vezi toată discuția)
Concediu special 2020 anaghincioiu anaghincioiu Buna ziua! Conform Legii nr.19/2020 cu privire la acordarea zilelor libere pentru ingrijire copil, perioada de acordare este doar pana la 03.04? 03-21.04 este ... (vezi toată discuția)