avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Delegare avocat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Delegare avocat

Buna ziua ! Daca locuiesc in USA in ce condiții pot delega un avocat din Romania sa ma reprezinte intr-o acțiune de judecată ?
Multumesc ! Dorin Matache
dddm1951@yahoo.com
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 13:24, 16 Martie 2020
Angajați un av roman,semnati cu acesta un contract de asistență juridică și în baza contractului respectiv acesta va poate reprezenta în fața oricărei instanțe din țară.
Veți încheia un contract de asistență și reprezentare cu avocatul, iar acesta vă va reprezenta în baza unei împuterniciri avocațiale!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura data unui avocat Pilu Pilu Buna. As avea si eu o intrebare daca poate sa ma lamureasca cineva. Conform art. 68 din Codul de procedura civila, Procura pentru exerciţiul dreptului de ... (vezi toată discuția)
Divort ionela20111 ionela20111 am avut prima infatisare intr-un proces de divort pe data de 27.10.2010 am un copil de 3 ani si 7 luni,pe care as fi vrut sa il iau cu mine in cipru ,la sora ... (vezi toată discuția)
Reprezentare in instanta narcisa_salbatica narcisa_salbatica Ma poate reprezenta intr-un demers juridic un avocat care isi desfasoara activitatea si are sediul profesional in alt oras decat cel in care va trebui ... (vezi toată discuția)