avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... program vizita si coronavirus
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

program vizita si coronavirus

Va confruntati cu parinti care refuza programul de vizitare invocand autoizolarea la domiciliu? Ma refer la programul cu luarea din domiciliu. Vi s-a cerut sa nu mai veniti deloc sau ca programul sa se desfasoare in domiciliu? Cred ca pentru parintii care oricum nu vor sa respecte programul, vor incerca sa "speculeze" aceasta situatia de criza
Cel mai recent răspuns: mario2006 , utilizator 11:29, 29 Martie 2020
Eu ma confrunt cu o astfel de situație. Fosta mea soție mi-a transmis să nu mai văd copilul în această perioadă pentru că îl pot îmbolnăvi dar în același timp își primește în casa concubinul care vine la finalul fiecarei săptămâni de la București. Chiar și în timpul stării de urgență când te poți deplasa doar pentru anumite situații. În cazul lui nu se mai judeca cu aceeași măsură... Copilul meu nu se expune unor riscuri?

againstPAS a scris:

Va confruntati cu parinti care refuza programul de vizitare invocand autoizolarea la domiciliu? Ma refer la programul cu luarea din domiciliu. Vi s-a cerut sa nu mai veniti deloc sau ca programul sa se desfasoare in domiciliu? Cred ca pentru parintii care oricum nu vor sa respecte programul, vor incerca sa "speculeze" aceasta situatia de criza

~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanțele militare suspenda programul de vizita minori? liviu333 liviu333 Va salut avocatnet.ro!! Va contactez cu rugămintea de a clarifica o problema: În aceasta perioada când se aplica ordonanțe militare, și mai exact ... (vezi toată discuția)
Sesizare potectia copilului mario2006 mario2006 Buna ziua, Sunt divorțat si copilul locuiește împreună cu mama lui. În această perioadă mă conformez stării de urgență și nu am mai vizitat ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea programului de vizitare coca83ro coca83ro Buna ziua, Fostul sot nu respecta programul de vizita impus in conventia incheiata in urma divortului. Are program de vizita 2 zile la inceputul fiecarei luni ... (vezi toată discuția)