avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

Teren alăturat casei mele nu are mostenitori, si este ocupat abuziv de o familie care se foloseste de teren fara a plati impozite primariei. A pierdut si in instanta procesul fiind demonstrarea calitatii de mostenitor si i-a fost comunicat si de primărie acelasi lucru.Cui apartine pamintul si daca avem intiietate , ca si vecini de a inchiria/cumpara partial din respectivul teren. Către cine putem sesiza ca cei care lucreaza pamintul abuziv de peste 15 ani nu platesc fara a plati taxele si impozite pe teren , pe linga respectiva gradina, folosindu -se in acelasi mod si de terenul extravilan apartinind aceluiasi autor, fara ca primaria sa ia masuri impotriva lor
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 15:06, 16 Martie 2020
Doar primaria va poate ajuta, cere eliberarea terenului, care, in lipsa mostenitorilor, trece in proprietatea statului.
Incercati sa mergeti cu problema la prefectura, poate va pot ajuta dumnealor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de constructie, refuz acordare ionuttatu98 ionuttatu98 am vindut pamant unei persoane pt a construi o casa pamantul find intravilant in acte. primaria nu vrea sa ii de autorizatie de constructie pe motiv ca in ... (vezi toată discuția)
Drepturi de mostenitor ionitaaneta ionitaaneta Buna ziua, Fratii mamei mele nu au dezbatut mostenirea dupa decesul bunicilor(acesta intimplindu-se cu multi ani in urma,decit proprietatea casei cu ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate Marius0012014 Marius0012014 Titlul de proprietate al bunicilor mei nu include si pamantul intravilan ci doar cel extravilan. Intrebarea mea este de ce primaria nu au trecut si pamintul ... (vezi toată discuția)