avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declarare CNP in D112 - CNP al altei persoane
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declarare CNP in D112 - CNP al altei persoane

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cum rectific declaratia 112 in cazul in care am declarat la rubrica CNP - CNP-ul altei persoane care nu este salariat la firma mea si despre care nu stiu cine este acea persoana.

Multumesc
0723647346

Alte discuții în legătură

Declaratii la afm Manuela7 Manuela7 Buna ziua, Va rog sa imi spuneti ce se completeaza in Declaratia la Fondul de Mediu la rubricile CUI colector si CUI reciclator, in cazul in care este vorba ... (vezi toată discuția)
D 112 Iustef Iustef Buna ziua! Cine ma poate ajuta cu completarea declaratiei D 112? Firma nu are activitate, nu are angajati si a depus pana acum declaratiile pe zero. In ... (vezi toată discuția)
Despre declaratia 112 elenagabi elenagabi Buna ziua, va rog mult sa ma clarificati in urmatoarea problema. Eu sunt angajata la o firma cu contract individual de munca si mai obtin, în plus, venituri ... (vezi toată discuția)