avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1075 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Dacă băiatul meu după un test ADN nu este al meu
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Dacă băiatul meu după un test ADN nu este al meu

Băiatul meu a rămas la mine dar soția îmi cere testul ADN și acolo se descoperă ca nu este copilul meu pierd dreptul asupra băiatul poate sa ajungă la mama lui
Cel mai recent răspuns: jurist2020 , utilizator 17:29, 16 Martie 2020
Nu, e doar un subterfugiu prin care încearcă să obțină ce nu a putut până în prezent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copilul nu este al lui Mariacristina17 Mariacristina17 Buna ziua, Sotul meu doreste sa faca un test ADN,deoarece tocmai a auzit de la cineva ca baiatul lui de 20 de ani ar fi de fapt al altui barbat.Copilul ... (vezi toată discuția)
Tagada paternitatii SonyEric SonyEric Situatia e putin complicata si nu stiu daca si cat trebuie sa expun din intamplarea vietii mele,sper ca o relatara scurta si concisa sa fie suficienta. Casa ... (vezi toată discuția)
Cum pot dovedi ca nu sunt mama unui copil, pentru simplul fapt ca nu sunt? MihaiuM MihaiuM Buna ziua. Ma aflu intr-o situatie destul de jenanta care, daca nu e rezolvata cat mai repede, ma poate afecta grav in plan social. Am primit o instiintare de ... (vezi toată discuția)