avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Rambursare sejur Egipt
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Rambursare sejur Egipt

Am achitat un sejur in Egipt pentru trei persoane ( 2 adulti si un copil ) cu plecare in data de 08.04.2020 din Cluj Napoca. Nu am facut asigurare storno deoarece mi s-a spus de la asigurator ca nu este valabila in cazul pandemiilor si epidemiilor. Tinand cont de situatia actuala cu imbolnavirile si decesele din Egipt nu am dori sa riscam si am anula excursia. Cum s-ar putea recupera toata suma platita tinand cont de faptul ca in contract este stipulat ca in cazul renuntarii cu 17-44 zile inaintea plecarii penalizarile sunt 50% din pretul serviciilor de calatorie. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Tudor Contas , utilizator 12:18, 17 Martie 2020
Pentru a putea formula un răspuns, este necesara analiza prevederilor contractului. Contractati un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare rezervare smi092 smi092 Buna ziua. Am făcut o rezervare pentru o mini vacanta de 1 mai, 3 nopti, platind avansul. Date fiind ce se intampla in lume ( COVID19), am decis să o anulez. ... (vezi toată discuția)
Asigurare storno ContSters417896 ContSters417896 buna ziua, anul trecut trebuia sa merg impreuna cu sotia mea intr-o excursie contractata printr-un operator turistic. inainte de plecare cu 3-4 zile am facut o ... (vezi toată discuția)
Asigurare complexa in strainatat calatorie maria1956 maria1956 Buna seara ,sunt in urmatoara situatie;pe data de 08.08.2017 am ajuns in Grecia. pe data de .9.08.2017 in jurul orei 15 am fost sunat din tara deoarece mama a ... (vezi toată discuția)