avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1045 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... situatie covid 19
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

situatie covid 19

Buna ziua, va rog sa ma ajutati daca se poate cu un raspuns, pt parintii care au copii cu varsta <12 ani putem sta acasa cu ei insa se poate prin rotatie daca ambii parintii trebuie sa ajunga si la munca adica cu o cerere pot lua eu o saptamana si sotul o saptamana prin rotatie pana se termina aceasta situatie, speram sa fie repede,multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:29, 16 Martie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, cred ca se poate face asa ceva .. fiecare parinte va depune o cerere de acordare pentru perioade diferite .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligativitatea inscrierii la clasa pregatitoare a unui prescolar BG BG Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns: Ce i se poate intampla unui parinte care nu si-a inscris prescolarul la clasa pregatitoare la varsta de 6 ani? ... (vezi toată discuția)
Beneficiar asigurare pussicata pussicata Bună ziua! Vă prezint o situație și vă rog frumos să mă ajutați cu un răspuns sigur, dacă se poate. În cazul unei asigurări de viață a mamei, ... (vezi toată discuția)
Cumpărare apartament ionel54 ionel54 Sunt căsătorită , am doi copii,și locuiesc într-un apartament donat mie de părinții mei. Soțul insistă să cumpere un alt apartament unde sa ne ... (vezi toată discuția)