avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Beneficiar asigurare
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Beneficiar asigurare

Bună ziua! Vă prezint o situație și vă rog frumos să mă ajutați cu un răspuns sigur, dacă se poate. În cazul unei asigurări de viață a mamei, divorțată de soț, având custodie totală asupra ambilor copii minori, cine beneficiază de asigurare dacă aceasta decedează (nu este stipulat în asigurare beneficiarul, așa că beneficiarii sunt moștenitorii, acesta a fost răspunsul firmei de asigurare)? Părinții mamei, copiii fiind minori, sau tatăl copiilor de care este divorțată, dar care se implică în creșterea și educația copiilor (financiar și nu numai)? Vă mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: pussicata , utilizator 12:51, 4 Aprilie 2020
Beneficiari sunt exclusiv descendenții - copiii mamei (chiar dacă sunt minori, până la vârsta majoratului vor avea un tutore, fie fostul șoț - tatăl copiilor - fie părinții mamei, în funcție de cum va decide instanța de judecată)!
Va mulțumesc pentru răspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rog lămurire custodie comuna ContSters193379 ContSters193379 Rog să-mi spuneți exact ce anume inseamnă această custodie comună,ce se schimbă dacă ii va fi acordată fostului soț:? Copilul imi este încredințat ... (vezi toată discuția)
Custodia copiilor in caz de divort ContSters403391 ContSters403391 Buna ziua In cazul in care un cuplu decide sa divorteze,cui ii revine custodia celor 2 copii minori (3,respectiv 8 ani) in conditiile in care mama nu are o ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna; domiciliu minori Alexandru-Mugur Ionescu Alexandru-Mugur Ionescu Va rog imi spuneti este posibila custodia comuna a copiilor, cu domiciliul la unul dintre parinti? In cazul cand domiciliu copiilor este la mama, eu fiind ... (vezi toată discuția)