Va multumesc, dar cred ca este o confunzie. Cazul nostru este ca nu isi desfasoara activitatea la locul organizat de angajator, cu toate acestea legiuitorul ma obliga sa mentionez in actul aditional perioada in care isi desfasoara activitatea la locul de munca organizat de angajator (sediu). Este un paradox creat de cel ce a dispus, si anume imi permite sa propun salariatului sa lucreze doar de la domiciliu, dar sa precizez obligatoriu in actul aditional/Cim cand isi desfasoara activitatea la sediu (locul de munca organizat de angajator). Eu nu am mentionat in actul aditional pentru ca nu este cazul, dar exista contraventie. Cum pot interpreta?
Cornel Vasile a scris:
Cel putin o zi pe luna ... inseamna ca, salariatul poate lucra toate zilele lucratoare din acea luna , în alt loc decât locul de muncă organizat de angajator, folosind tehnologia informației și comunicațiilor.
In actul aditional, mentionati :
perioada și/sau zilele în care telesalariatul își desfășoară activitatea la un loc de muncă organizat de angajator, de exemplu : 01.03.2020 - 15.04.2020