avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Stare de urgență
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Stare de urgență

In contextul acestui decret, ajutați-mă sa înțeleg un lucru: activitatea este suspendata în mediul preuniversitar și universitar. Cadrele își țin orele în online, dar cu personalul didactic auxiliar ce se întâmplă? Nimeni nu pomenește nimic. D c trebuie sa merg la lucru în aceste condiții (dacă este cineva prezent în birou, se găsesc persoane cu diverse probleme sa își facă aparitia).? Menționez ca avem cum sa lucram și de acasă, deci.... nu trebuie sa ne expunem., doar ca nu știm exact ce drepturi avem în această situație sau dacă beneficiem și noi de activitate suspendata. Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: jurist2020 , utilizator 17:22, 17 Martie 2020
Având în vedere faptul că lucrați într-un sistem de învățământ public, solicitați sprijinul sindicatului din care faceți parte pentru rezolvarea urgentă a acestor probleme, nu să stea toată ziua în studiourile televiziunilor și să mineze activitatea sindicală. Nu îi plătiți și nu i-ați ales pe post de bocitoare, ci de reprezentanți ai intereselor dumnevostră, inclusiv pentru personalul didactic auxiliar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechimea in invatamant AdiAdriano AdiAdriano Doresc un punct de vedere avizat referitor la calcularea vechimii în învăţământ a unui cadru didactic universitar (de ex, lector) care a lucrat anterior ... (vezi toată discuția)
Asistent social discriminat in invatamantul romanesc ancapatrinjan ancapatrinjan de cand legea invatamntului poate fi ,, batuta ,, de o lege a salarizarii. Mă numesc Pătrînjan Anca și lucrez de 9 ani ca asistent social la Centrul ... (vezi toată discuția)
Comisia de cercetare disciplinara ionigeo ionigeo Sunt cadru didactic auxiliar la un liceu. Dupa parerea directorului, care nu este si a mea, am incalcat disciplina muncii. Cine propune comisia de cerecetare ... (vezi toată discuția)