Am deschis dosar de anulare proces verbal pentru neplata rovinetei ,(autovehicolul l-am vandul in 02.04.2018 , am inregistrat contractul la organul fiscal , nu am informat politia inmatriculari , iar noul proprietar a circulat fara a avea rovineta), anexand toate elementele care sa dovedeasca cine detine autovehicolul respectiv.
Am primit o intampinare din care reiese gafa mea (neinitierea actiunii in 15 zile de la primirea PV.)Daca tot va trebui sa platesc pentru fapta mai sus prezentata,cum pot opri dosarul sa mai ajunga in proces fiindca vinovatul (cel ce detine acum autovehicolul)nu este tras la raspundere iar eu va trebui sa platesc amenda dar si cheltuielile de judecata
Dacă doriți sa renunțați la cerere, formulati o cerere de renunțare la judecata (nu va exclude posibilitatea de obligate a dumneavoastră la plata cheltuieli de judecata... ).
Somatie
mihaela495
Am avut o amenda pentru lipsa rovineta. Am achitat amenda dar nu am achitat si contravaloare tarif despagubire rovineta. Constatarea a fost facuta in data de ... (vezi toată discuția)