avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Oprire dosar aflat pe rol.
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Oprire dosar aflat pe rol.

Am deschis dosar de anulare proces verbal pentru neplata rovinetei ,(autovehicolul l-am vandul in 02.04.2018 , am inregistrat contractul la organul fiscal , nu am informat politia inmatriculari , iar noul proprietar a circulat fara a avea rovineta), anexand toate elementele care sa dovedeasca cine detine autovehicolul respectiv.
Am primit o intampinare din care reiese gafa mea (neinitierea actiunii in 15 zile de la primirea PV.)Daca tot va trebui sa platesc pentru fapta mai sus prezentata,cum pot opri dosarul sa mai ajunga in proces fiindca vinovatul (cel ce detine acum autovehicolul)nu este tras la raspundere iar eu va trebui sa platesc amenda dar si cheltuielile de judecata
Cel mai recent răspuns: Tudor Contas , utilizator 22:22, 16 Martie 2020
Dacă doriți sa renunțați la cerere, formulati o cerere de renunțare la judecata (nu va exclude posibilitatea de obligate a dumneavoastră la plata cheltuieli de judecata... ).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie mihaela495 mihaela495 Am avut o amenda pentru lipsa rovineta. Am achitat amenda dar nu am achitat si contravaloare tarif despagubire rovineta. Constatarea a fost facuta in data de ... (vezi toată discuția)
Amenzi rovineta electronica PUCU PUCU Am primit 2 procese verbale de constatare a contraventiei pentru lipsa rovinetei, au fost intocmite in aceiasi data la diferenta de 30 min. de doi agenti ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata ContSters58822 ContSters58822 In situatia in care intr-un proces paratul nu a depus intampinare, iar Instanta hotaraste ca el este nevinovat, reclamantul trebuie sa-i plateasca cheltuieli ... (vezi toată discuția)