avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Sejur Antalya
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Sejur Antalya

Buna ziua
Avem un pachet allinclusive 2 familii pe firma,
Rezervat la inceputul luni iunie ,una dintre familii nu mai merge si ni se comunica pierderea avansului de 20%(avans 600 euro)+alta penalitate de inca 200 euro,noi nu prea mai dorim sa mergem din cauza acestui virus .Ce putem face?
Cel mai recent răspuns: Tudor Contas , utilizator 23:42, 16 Martie 2020
Va fi necesara analiza dispozițiilor contractului încheiat și, în funcție de clauze, stabilirea unei strategii.
Ultima modificare: Luni, 16 Martie 2020
Tudor Contas, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renunțare vacanță din cauza covid-19 AndreeaCristina86 AndreeaCristina86 Bună ziua, Ca multe persoane ne-am făcut o rezervare pt o vacanță în acest an. Vacanța urma să aibă loc începând cu 15 iunie, all inclusiv, în ... (vezi toată discuția)
Contract rezervare apartament nou ramo80 ramo80 Buna ziua, Am semnat un contract de rezervare pentru un apartament nou. Am stabilit cu dezvoltatorul sa semnam antecontractul in data de 26 iunie 2015, ... (vezi toată discuția)
Plata dublei arvune paul_2008 paul_2008 Buna-ziua, In cazul in care am incheiat un antecontract, iar vanzatorul nu si-a respectat obligatia de a incheia actul notarial (vanzare-cumparare teren), eu ... (vezi toată discuția)