avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de odihna

Bună dimineața, o întrebare, eu lucrez la o creșă privată acum sa închis datorita situație, eu pot solicita concediul de odihna? Vă mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 08:35, 17 Martie 2020
Buna dimineata,
Da.
Mulțumesc frumos!

Ionut.ion a scris:

Buna dimineata,
Da.

Prin inchis* banuiesc ca va referiti la oprirea activitatii o perioada, nu?
Ultima modificare: Marți, 17 Martie 2020
Ionut.ion, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu fortat MeryAnn MeryAnn Buna ziua.Angajatorul ne-a impus concediul de odihna din cauza coronavirus-ului.Este legal?Menționez că lucrez la o creșă ce s-a închis din ordinul ... (vezi toată discuția)
Tichete de cresa Ayana1 Ayana1 Buna ziua, Lucrez la o firma cu capital privat strain, momentan ma aflu in CCC, insa la inceputul lunii iulie trebuie sa revin la serviciu intrucat copilul ... (vezi toată discuția)
Vacante gradinite GabriellaBroscaru GabriellaBroscaru Buna ziua! As dori sa stiu, pentru ca in actul normativ nu face referire decat o data(perioada 31 octombrie - 8 noiembrie 2015, clasele din invatamantul ... (vezi toată discuția)