avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Contract defectuos
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Contract defectuos

Buna seara. In urma cu 2 ani am încheiat un contract cu un furnizor de energie electrică care mi a expirat pe 28 septembrie 2019. La momentul respectiv mi s a spus telefonic că mi s a prelungit contractul automat fara alte detalii. Între timp mi a venit factura pe care am apucat sa o plătesc fara sa mi dau seama că mi s a schimbat planul tarifar deoarece nu mi a trimis nici o notificare în acest sens. Am realizat schimbarea planului tarifar la a 2 a factura pe care am primit o. Facturile sunt plătite pe 2 luni. Am luat legătura cu un operator și i am cerut explicații. Acesta mi a spus oferta cu planul tarifar care s a luat fara consimțământul meu, oferta care nu este afișată pe site ul lor. Ei susțin că m au notificat cu 60 de zile înainte de expirarea contractului. Contract ul a expirat pe 28 septembrie . Ei susțin că mi a trimis notificarea pe data de 9. 10. Care nu a ajuns la mine. Cum mă sfatuiti sa procedez?
Ultima modificare: Marți, 17 Martie 2020
elenalenuta, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 08:10, 18 Martie 2020
Daca nu sunteti atenta si nu cititi contractul...
Incercati sa faceti o plangere la ANRE/ANPC, poate va pot ajuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara!!!!am aflat ca sunt client enel pt gaze naturale..contractul ... Paras1 Paras1 Bună seara!!!!Am aflat ca sunt client Enel pt gaze naturale..contractul fiind falsificat...nu am semnat nimic...am cerut originalul de la ei și spun ca nu au ... (vezi toată discuția)
Contract enel fara data si cu schimbări majore Manea Daniel Manea Daniel Buna ziua!! În luna martie am fost asaltat de diverși indivizi de la Enel care ne cereau sa reinoim contractul. După multe vizite, am stat de vorbă cu ei. ... (vezi toată discuția)
Factura energie electrica calculata eronat oldgeorge oldgeorge Factura energie electrica calculata eronat. In iarna, am ales sa schimb furnizorul de energie electrica. Am trecut de la NOVA POWER AND GAS la HIDROELECTRICA. ... (vezi toată discuția)