avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita - poprire
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita - poprire

Buna ziua. Am porire pe salariu in urma unor executari silite. In urma intrarii in concediu de crestere copil, acestea au fost sistate.
=> Am revenit din acest concediu si acum vreau sa stiu cine trebuie sa anunte executorul ptr revenirea mea in campul muncii? Eu, sau angajatorul care face retinerea salariala?
=> Ce se intampla daca nu este anuntat executorul judecatoresc de intoarcerea in campul muncii de niciuna din parti?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 18:53, 18 Martie 2020
1. Angajatorul.
2. Când va afla, executorul judecătoriesc va continua executarea silită. Este posibil ca să se îndrepte și împotriva angajatorului, ca terț poprit.
Nu inteleg, de ce sa se indrepte impotriva angajatorului, ca tert porit? ce lege ii da acest drept?
Dacă nu îl notifică pe executorul judecătoresc și nu trece la executarea silită.
Îi dă dreptul legea validării popririi. Dacă angajatorul nu anunță executorul că ați revenit la lucru, riscă să-i fie blocare conturile bancare, și sa plătească în locul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Validare poprire Biancamacovei Biancamacovei Buna ziua, In anul 2007, mama mea a contractat un credit pe numele meu. Nu a mai reusit sa plateasca ratele si nici nu m-a instiintat acest lucru, ramanand ... (vezi toată discuția)
Obligatie poprire LIVIU NISTEA LIVIU NISTEA Pe adeverinta unui salariat pentru obtinerea unui credit de la o banca, firma a taiat acel paragraf care prevedea angajamentul firmei de a retine bani din ... (vezi toată discuția)
Executare silita 2740826332154 2740826332154 daca un angajat a facut un imprumut bancar(pentru el personal)inainte de a se fi angajat la actualul loc de munca,imprumut pe care nu l-a platit si acum firma ... (vezi toată discuția)