avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... certificatul de performanta energetica de cand devine ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

certificatul de performanta energetica de cand devine obligatoriu?

Va rog sa ma ajutati intr o problema,parintii mei au construit o sacara exterioara au scos autorizatie au urmat toti pasii legali iar acum dupa atatia bani platiti zeci de mii de taxe si hartogaraie cei de la Primarie nu vor sa faca receptia si procesul verbal al lucrarii deoarece vor sa mai scoatem si un certificat de performanta energetica si nu stiu daca este obligatoriu sau nu sa se faca receptia numai in momentul in care ei au certificatul,sau nu stiu de ce am impresia ca acea inspectoare de la primarie( care a pus o deja in legatura cu cineva de la Bucuresti care sa se ocupe de certificat ) se foloseste de acest inconvenient pt a da de,, lucru " prietenilor ei din bucuresti.
Astept raspuns,multumesc
Cel mai recent răspuns: Florin Lucian Manolescu , Consultant managementul calitatii 12:24, 15 Decembrie 2009
De la 01.01.2010 certificatul energetic va deveni obligatoriu in tranzactiile imobiliare.
Cred ca este o sicana, pentru ca inteleg ca nu vindeti imobilul. Ar trebui sa va faca receptia actul normativ cu certificatul energetic intra in vigoare de 01.01.2010
Pentru probleme de disciplina construcţiilor vă puteţia dresa Inspecţiei în Construcţii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces de receptie finala la casa noua pierdut marco68 marco68 Buna seara, in 2011 fac receptia finala la casa cu doi reprezentanti din cadrul primariei municipale, mi se fac copii de catre unul dintre ei dar mi ... (vezi toată discuția)
Certificat energetic, casa la rosu claumir claumir Buna ziua! Doresc sa cumpar o casa la rosu (nefinisata, fara utilitati). Pentru incheierea actelor de vanzare-cumparare, este necesar in acest caz ... (vezi toată discuția)
Cine poate constata ca 2 constructii sunt in stare de ruina ricaramurica100 ricaramurica100 Eu am doua constructii la tara, aflate in stare de ruina pe care vreau sa le vand ? Am nevoie de o adeverinta de la primar, care sa scrie ca sunt in stare de ... (vezi toată discuția)