avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Certificat energetic, casa la rosu
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Certificat energetic, casa la rosu

Buna ziua!
Doresc sa cumpar o casa la rosu (nefinisata, fara utilitati). Pentru incheierea actelor de vanzare-cumparare, este necesar in acest caz certificatul energetic?
Cel mai recent răspuns: AndreiP86 , utilizator 20:10, 6 Noiembrie 2014
Certificatul de performanta energetica nu se elibereaza decat in cazul constructiilor date in exploatare,nu cele in stadiu de executie dupa cum este speta dvs
multumesc frumos! are importanta daca este intabulata?
Buna,

Imi puteti spune unde se mentioneaza acesta exceptie?
Si eu am o casa la care trebuie sa-i fac receptia si este in rosu.

Multumesc!
Buna,
Pentru receptia unei case primaria va cere certificatul energetic. De asemena se va mentiona in Cartea Funciara a casei ca exista un certificat de performanta energetica eliberat pentru imobil. In cazul domnului de mai sus nu va avea nevoie de certificat decat atunci cand va termina casa si se va face receptia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, doresc sa cumpar o casa neterminata, este doar constructia ... calling calling Bună ziua, doresc sa cumpar o casa neterminata, este doar constructia la rosu si acoperișul fara usi si geamuri. 1. Nu stiu daca este intabulata.( se ... (vezi toată discuția)
Certificat de performanță energetică IzabelaMaria IzabelaMaria Am terminat construcția casei în ianuarie 2014, dar nu am certificat de performanță energetică. Acum as vrea sa fac cadastru și intabulare. Va rog sa ... (vezi toată discuția)
Proces de receptie finala la casa noua pierdut marco68 marco68 Buna seara, in 2011 fac receptia finala la casa cu doi reprezentanti din cadrul primariei municipale, mi se fac copii de catre unul dintre ei dar mi ... (vezi toată discuția)