avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Certificat de performanță energetică
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Certificat de performanță energetică

Am terminat construcția casei în ianuarie 2014, dar nu am certificat de performanță energetică. Acum as vrea sa fac cadastru și intabulare.
Va rog sa îmi spuneți dacă are importanță data certificatului energetic și dacă se poate anula recepția casei în cazul în care nu am facut atunci certificatul ?

Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters454516 , utilizator 17:47, 19 Februarie 2018
Certificatul de performanta energetica il puteti obtine fara a avea importanta data acestuia . Pentru efectuarea unor tranzactii este de preferat a avea o data cat mai recenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare raduch67 raduch67 Am executat o amenajare spatiu de locuit in podul existent al casei mele, dimensiunile imobilului ramanand aceleasi.Ce trebuie sa fac pentru intabulare? (vezi toată discuția)
Certificat energetic, casa la rosu claumir claumir Buna ziua! Doresc sa cumpar o casa la rosu (nefinisata, fara utilitati). Pentru incheierea actelor de vanzare-cumparare, este necesar in acest caz ... (vezi toată discuția)
Certificat energetic pt cadastru Marius2017 Marius2017 In august 2014 am facut receptia casei si nu am facut certificatul energetic pt ca nu voiam sa o vand. Acum vreau sa vand casa si mi se cere la dosarul de ... (vezi toată discuția)