avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dreptul de trecere pe proprietatea comuna in bloc
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dreptul de trecere pe proprietatea comuna in bloc

Buna ziua,

Am o intrebare referitoare la dreptul de trecere pe proprietatea comuna a unui bloc de catre o firma X.

Firma X a incheiat un parteneriat cu firma Y (care avea deja tras fire in bloc inca de dinainte sa se dea in folosinta blocul), parteneriat ce a ridicat necesitatea locatarilor sa semneze un nou contract cu firma X.

Faptul că totuși, firma X si-a tras la randul ei fire prin bloc, fara a se cere acordul locatarilor sau asociatiei, este acoperit de vreo lege? Catre cine m-as putea indrepta pentru a afla? Un avocat?

Multumesc pentru orice informatie.
Cel mai recent răspuns: Testuser1 , utilizator 23:01, 18 Martie 2020
Initial solicitati oficial reprezentantului legal al asociatiei de proprietari sa va comunice daca detine incheiat raport juridic cu firma X
Am intrebat Presedintele, si mi-a comunicat ca nu exista nimic semnat sau verbal nici cu firma X, nici cu firma Y.

Repet, firma Y am gasit-o in bloc deja, inainte sa avem Asociația. Firma X a venit mai recent, dupa infiintarea asociatiei.

ynocentta a scris:

Initial solicitati oficial reprezentantului legal al asociatiei de proprietari sa va comunice daca detine incheiat raport juridic cu firma X

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecin care inchide abuziv apa in scara Anamaria Plevit Anamaria Plevit Buna ziua, Va rog cu un sfat: X=vecin la etajul 3 care se plange ca ii curge apa de la etajul patru. Y=vecin la etajul patru care schimba toate tevile si ... (vezi toată discuția)
Spatiu comun - boxa camism camism In urma cu aproximativ 5 ani am cumparat un apartament intr-un bloc de locuinte. Tot atunci am primit un spatiu intr-o boxa, spatiu pe care il impart cu ... (vezi toată discuția)
Admin blocului doar_eumike doar_eumike Buna seara, am urmatoarea speta: in luna iunie..s-a facut sedinta extraordinara a asociatiei de locatari X si Y..in care s-a stabilit inlaturarea vechii ... (vezi toată discuția)