avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Blocarea accesului la proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Blocarea accesului la proprietate

Buna seara.
Locuim la un bloc mic, 7 apartamente, avem in proprietate si 2 locuri de parcare in stanga blocului. Terenul din fata blocului si din fata locurilor noastre de parcare e in proprietate comuna cu ceilalti proprietari.
Avem o problema cu unul dintre ceilalti proprietari, care are 4 masini si deci vrea sa le parcheze peste tot pe proprietatea comuna, si cel mai important, in fata locurilor nostre de parcare. Este vreo lege/articol de lege care sa il opreasca? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:21, 19 Martie 2020
va sunt masinile blocate cand veniti si cand plecati ? ati avut o discutie cu el sa nu va mai blocheze ? puteti suna la politie.
Noi am fost intelegatori cu el si i-am permis sa parcheze pe locurile noastre pt o perioada. Dar el a devenit recalcitrant in legatura cu alta problema si noi i-am spus sa nu mai parcheze acolo. Acum e masina altcuiva parcata, cu voia noastra. El se incapataneaza si cauta motiv de cearta cu noi. Aseara ne-a cerut sa ii demonstram noi lui ca nu are voie sa parcheze in fata locurilor noastre de parcare. Multumesc pt raspuns.
inca nu am inteles ce inseamna in fata.. va blocheaza sau nu ? puteti pleca cu masina sau nu ?
Ultima modificare: Joi, 19 Martie 2020
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! care sunt pasii de urmat pentru a obtine doua numere ... Cornea444 Cornea444 Buna ziua! Care sunt pasii de urmat pentru a obtine doua numere cadastrale pentru doua locuri de parcare ce se afla pe o parcela din jurul blocului. Precizez ... (vezi toată discuția)
Probleme legate de parcare ContSters66930 ContSters66930 Buna ziua.... Locuiesc in sectorul 6 la curte. Doresc sa stiu si eu ce lege.... sau ce act obliga un sofer sa nu parcheze masina in fata portilor proprietatii ... (vezi toată discuția)
Pot parca pe calea de acces a curtii mele daca blochez alte masini? giulia.vic giulia.vic Buna ziua, Doresc sa parchez pe calea de acces a curtii mele, fara a incomoda vecini, pietoni, etc. Problema este ca perpendicular pe calea de acces este un ... (vezi toată discuția)