avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Popririle pe venit/salariu starea de urgenta
Discuție deschisă în Executare silită

Popririle pe venit/salariu starea de urgenta

Ce se intampla cu popririle pe venit/salariu de catre BEJ pe perioada aceasta de stare de urgenta?
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 10:33, 19 Martie 2020
D-voastra in calitate de angajator tert poprit daca platiti salarii in continuare trebuie sa retineti poprirea si sa o virati la executor, daca nu e vorba de o adresa de infiintare a popririi primita in perioada starii de urgenta pe care nu o puteti constesta din cauza suspendarii activitatii de judecată.
Ultima modificare: Joi, 19 Martie 2020
Ioan Petru Butariu, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Validare poprire nramona nramona Buna ziua! Debitorul meu este angajat la o firma ce se afla in insolventa.In speta este fata administratorului si angajata in firma tatalui. Executorul ... (vezi toată discuția)
Salutare comunitate , am doua popriri salariale infiintate recent ... Seby2193bv Seby2193bv salutare comunitate , am doua popriri salariale infiintate recent iar executorii (bej-uri diferite) mi-au pus poprire atat la locul de munca cat si la banca de ... (vezi toată discuția)
Cum se calculează poprirea din salariu când se specifică "până la 1/3 din venitul lunar net"? a_camelia a_camelia Conform art 729 alin 1, lit b din Codul Civil salariile pot fi urmarite pana la o treime din venitul lunar net. De ce se specifica termenul \"pana la ... (vezi toată discuția)