avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... promovarea pe studii superioare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

promovarea pe studii superioare

Sunt angajata intr-o institutie publica pe un post cu studii medii. in anul 2008 am absolvit Universitatea Agronomica Bucuresti. De un an si jumatate astept sa fiu promovata pe un post corespunzator, dar conducerea institutiei motiveaza ca studiile superioare absolvite nu sunt conforme cu specificul istitutiei (afirmatie corecta). Cum pot beneficia de prevederile legale privind promovarea pe post cu studii superioare?
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 03:13, 11 Decembrie 2009
Daca studiile dvs. corespund altui post din institutia in cadrul careia va desfasurati activitatea, si acel post va deveni vacant, este singura posibilitate sa promovati, dar prin concurs sau examen.
Deocamdata institutiile publice sunt sub incidenta OUG 223/2008 privind unele masuri de reducere bugetara si nu se pot ocupa prin concurs sau examen posturile vacante.

Daca studiile dvs. nu corespund nici unui post din institutie nu veti promova in acea institutie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecere de la studii medii la studii superioare!? cunostinta cunostinta buna ziua! in contextul in care 2010 este un an de criza, va rog sa-mi spuneti cum se procedeaza (care este cadrul legal), in momentul cand o persoana ... (vezi toată discuția)
Promovare functionar public rosemary rosemary Buna ziua Sunt angajata in administratie publica din 2007, in functia de referent gradul III (casier) pe studii medii, si anul acesta am absolvit Facultatea ... (vezi toată discuția)
Cum se transorma un post din studii medii in studii superioare? meri75 meri75 Post de referent III, gr. asistent cu studii medii,se poate transforma in studii superioare? (vezi toată discuția)