avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Salariu pentru proprietar daca firma nu are profit
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Salariu pentru proprietar daca firma nu are profit

Buna ziua!
Ma intrebam si eu, daca detin o firma fara angajati si nu obtin profit (deoarece il reinvestesc tot), mai trebuie sa imi platesc salariu?

Multumesc in avans
Cel mai recent răspuns: jurist2020 , utilizator 15:45, 19 Martie 2020
Dacă firma nu are salariați, cum să plătiți salariul? Dacă aveți contract de muncă pe propria firmă, atunci trebuie să vi-l plătiți! Salariul nu se plătește din ”profitul firmei”! ”Altă întrebare!”

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl-ul, salariul si utilizarea banilor firmei MadMike MadMike Buna ziua, Vin si eu cu o mica problema. Vreau sa-mi infiintez un SRL ce la inceput va fi destul de micut (Domeniul de activitate Marketing/Publicitate) eu ... (vezi toată discuția)
Cum lucrez cu un srl silvium09 silvium09 Buna ziua Ca un novice in domeniul antreprenoriatului am cateva nelamuriri: 1. Ma intereseaza sa-mi deschid o mica afacere de comert online. Presupun ca fara ... (vezi toată discuția)
Asociatul unic si firma florens florens Buna seara. Sunt asociat unic la o firma pe care am inffintat-o si muncesc la ea si am venturi si cheltuieli , rog colegii in materie de legislatie contabila ... (vezi toată discuția)