avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu crestere copil

Buna ziua@ va rog am urmatoarea situație . De la 1 martie 2020 sunt in concediu maternitate, urmeaza sa nasc pe data de 24 martie.intentionez sa iau tot concediul de maternitate si anume cele 126 zile. Va rog in conditiile expuse cand Tb sa depun cererea pentru cealalta indemnizație si anume cea de crestere copil. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:33, 19 Martie 2020
Buna ziua,
In maxim 60 de zile lucratoare de la incetarea concediului postnatal, pentru a putea primi indemnizatia incepand cu prima zi dupa incetarea concediului postnatal
Ultima modificare: Joi, 19 Martie 2020
Ionut.ion, utilizator
Puteti depune cererea incepand cu cea de-a 43 zi de la data nasterii copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil nimenea nimenea Buna ziua! Va rog in data de 21 martie 2020 am nascut. Cand tb sa depun cererea pentru acordarea indemnizație crestere copil? In acest moment cum se depun ... (vezi toată discuția)
Concediu postanatal si ccc. CostM CostM Buna ziua. Sotia se afla in concediu postnatal, parte a concediului de maternitate de 126 de zile. Perioada inaintea nasterii a fost doar de 6 zile, acum e ... (vezi toată discuția)
Concediu postnatal imolla imolla buna ziua as dori sa stiu daca in cazul in care din cele 126 de zile de concediu pre si postnatal s-au efectuat inanite de asterea copilului doar 60, ... (vezi toată discuția)