avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Somaj tehnic angajată insarcinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Somaj tehnic angajată insarcinata

Bună ziua, sunt angajată cu contract pe perioada nedeterminată si sunt însărcinată (sarcina anunțat si înregistrată la itm), intrebarea mea este: angajatorul ma poate da in somaj tehnic sau îmi poate suspendă contractul? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Elenaleahu , utilizator 18:04, 22 Aprilie 2020
Da, va poate trimite in somaj tehnic ... nu are interdictie in acest sens.
Este mai bine din punct de vedere financiar șomajul tehnic sau concediul de risc maternal?Mulțumesc

Cornel Vasile a scris:

Da, va poate trimite in somaj tehnic ... nu are interdictie in acest sens.

concediu de risc maternal ...
Buna ziua.Am concediu de risc maternal incepand cu data de 20.03.Am primit un anunt de la angajator ca cel mai probabil vom intra in somaj tehnic cu totii.se poate sa intru in șomaj tehnic chiar dacă mi sa acordat concediu de risc (Sa nu mi se ia în considerare concediul de risc)?
Va multumesc pentru răspunsuri
Cornel Vasile a scris:

concediu de risc maternal ...

Nu pot exista doua suspendari de c.i.m.,in acelasi timp.... in somaj tehnic, probabil ca veti intra dupa concediu medical.

Alte discuții în legătură

Nelamurita ContSters198576 ContSters198576 Sunt o viitoare mamica si am o nelamurire in legatura cu concediul maternal pe care urmeaza sa il iau;am sa va explic despre ce este vorba.Am lucrat la firma ... (vezi toată discuția)
Concediul de risc maternal irina_irina irina_irina Buna seara! As dori cateva lamuriri legate de situatia mea concreta si poate astfel mai ajutam si alte mamici. Am inceput sa lucrez din martie 2007. In august ... (vezi toată discuția)
Concediul de risc maternal fboy14 fboy14 Daca sotia mea este angajata pe perioada determinata si contractul ei expira in perioada concediului de risc maternal...ce are de facut in cazul ca nu i se mai ... (vezi toată discuția)