avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Rambursare bilete eSky
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Rambursare bilete eSky

Am cumparat bilete de avion pentru familie din Romania inspre Coreea. Din cauza epidemiei Coronavirus, vreau sa anuleze biletele de avion. Problema este ca ei nu raspund la telefon si nu am gasit nici o modalitate sa imi recuperez banii. Sunt bani multi pentru ca am cumparat pentru bilete pentru toata familia. Rezervarea e pentru luna viitoare dar sunt foarte stresata ca nu reusesc sa imi recuperez banii. Nu stiu ce pot sa fac.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 17:26, 19 Martie 2020

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concert amanat/reprogramat, recuperare bani auser9911 auser9911 concert amanat/reprogramat Am cumparat online de pe platforma iabilet bilete la un concert de Craciun catre trebuia sa se tina pe data de ... (vezi toată discuția)
Bilet de avion (delta airlines & klm) ContSters309037 ContSters309037 Buna ziua/seara tuturor, M-am decis ca anul acesta sa imi petrec sarbatorile de iarna la 30 grade si mai exact in Filipine. De ce tocmai acolo ? Motivul ar ... (vezi toată discuția)
Viza thailanda - covid 19 Kyrcea Kyrcea Buna ziua. Am luat doua bilete de avion nerambursabile cu destinatia Thailanda pentru data de 16 martie urmand sa iau viza on arrival de pe aeroport doar ca ... (vezi toată discuția)