avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Depunere declaratie beneficiar
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Depunere declaratie beneficiar

Buna ziua, va scriu referitor la o societate din 2016, cu bilantul depus de o saptamna. Cand trebuie depusa declaratia privind beneficiarul la ONRC ? In termen de 15 zile de la depunerea bilantului sau pana in 21.07.2020, societatea fiind din 2016 ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Evoremaps , utilizator 00:04, 20 Martie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Declaratia trebuie depusa pana la 21.07.2020. Termenul de 15 zile este valabil incepand cu 2021.

Sper sa se revina (cum cere piata) si sa se depuna doar cand apar schimbari, mai ales ca acestea se fac la Registrul Comertului.
Ultima modificare: Joi, 19 Martie 2020
Iulian MANEA, Contabil
Va multumesc frumos pentru raspuns !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incepera activitatii unei firme... vsadovici vsadovici buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o informatie. este vorba de o SC....SRL, infiintata in iunie 2008, care are Certificat Constatator de la ORC, precum ca ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratie beneficiar real din strainatate alcalin alcalin Buna ziua, Sunt unic asociat si administrator intr-o firma cu specific IT si lucrez, in general, din Olanda. Tocmai ce s-a aprobat situatia financiara ... (vezi toată discuția)
Cum sa ma apar in cazul urmator? glo glo am primit citatie pt dizolvare firma in contracditoriu cu registrul comertului,intrucit nu am depus bilantul la timp. precizez ca l-am depus dar mai tirziu. ... (vezi toată discuția)